Nieuwe lokalen

Meer info kan je in onze pdf terugvinden.

KAMP 2018

Hallo iedereen!

Het kamp van 2018 zal doorgaan van 31 juli tot 9 augustus voor de oudsten (Tito's tot Aspi's),
en van 1 augustus tot 9 augustus voor de jongsten (Speelclub en Rakwi's).
We gaan dit jaar naar De Hoge Rielen in Kasterlee!

Inschrijven kan vanaf juni!

Groetjes
De Leiding

Kampboekje

Beste ouders, leden, sympathisanten
Ons kampboekje is nu ook online beschikbaar en kan dus op elk moment geraadpleegd worden.
Groetjes,
de leiding.

Daguitstap Halve Maan

Beste ouders,

Op zondag 22 juli gaan we met alle groepen op daguitstap naar de halve maan. We spreken om 10 uur af aan de chirolokalen in de panovenstraat. De hele chiro vertrekt van daaruit te voet naar diest. De Speelclub (jongens en meisjes) moeten om 16u worden opgehaald aan de uitgang van de halve maan. De leden van de andere groepen wandelen wel terug naar Loksbergen en zijn omstreeks half 6 aan de lokalen. De leden nemen 5 euro mee en een lunchpakket voor 's middags. Neem ook zeker een handdoek, zwembroek en zonnecrème mee. Vergeet niet voldoende drinken mee te nemen in deze tijden van extreem warm weer.

Tot zondag
De leidingsploeg

Rekeningenactie Spar

Hallo Chirogezinden!

Ook dit jaar hebben we een brievenbus gereserveerd in de Spar waar jullie rekeningen gedeponeerd kunnen worden. Deze actie zorgde vorige editie voor een mooie 109 euro maar dat kan dit jaar zeker nog beter! Dus voor al degene die in de spar gaan winkelen... Splash the Cash en deponeer je rekening in onze brievenbus!
Bedankt!

Groetjes
Chiro Loksbergen

Contactinformatie volwassen begeleiding en hoofdleiding

Volwassen begeleiding

Elke Beelen en Thierry Polleunis
Hazenbroekstraat 29
3545 Loksbergen
0474/28.15.53
0494/15.13.74
elke.beelen@hotmail.com

Hoofdleiding

Anna Merckx
Lindestraat
3545 Loksbergen
0493 56 45 96

Tom Verboven
Rozenstraat 49
3545 Loksbergen
0474 35 45 48

Wat is chiro?

Chiro

De Chiro is de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen en België. Ze bestaat uit een kleine duizend groepen en een regionale en Vlaamse structuur die die groepen ondersteunt. De Chirogroepen brengen kinderen en jongeren in hun vrije tijd samen, zonder onderscheid. Via spel laten we hen ervaringen opdoen, leren we hen samenleven en bieden we hen een kijk op zichzelf en op de wereld. De Chiro is meer nog dan spel, we zijn een leerschool voor het leven . Vertrekkend uit de leefwereld van kinderen en jongeren streven we met hen naar een Chirodroom: een wereld waarin de Chirowaarden graag zien, rechtvaardigheid en innerlijkheid centraal staan. We werken hiervoor met onze Chiromethoden (de participatieve, de gemeenschapsgerichte en de intuïtieve methode). Chiro is geen eiland, maar is betrokken zijn op de brede gemeenschap. We zetten jongeren aan om een engagement op te nemen in de buurt en de samenleving. We vormen hen tot geëngageerde en kritische wereldburgers. Met alle groepen samen bouwen we aan één jeugdbeweging: Chiro.